Hoe verloopt een dieet intakegesprek?

Hoe verloopt een dieet intakegesprek?

 

AFSLANKDIETEN MET BEGELEIDING

 

 

Heb je beslist om echt iets aan je lichaamsgewicht te doen, contacteer ons en we plannen een eerste intake gesprek in. Dit kan u doen door op onderstaande knop te klikken, via Facebook, Instagram, e-mail of een telefoontje kan natuurlijk ook. Tijdens dit intake gesprek van ongeveer een uurtje, gaan we je huidige voedingspatroon bekijken, en aanpassen aan jou doelen. Daarna voeren we een professionele weging uit. Waaruit we je vetpercentage, spiermassa en vocht kunnen meten. A.d.h.v. deze resultaten kunnen we berekenen wat jou vetpercentage zou moet zijn en zo jou ideale lichaamsgewicht te berekenen. Als we dat eenmaal weten leggen we jou de verschillende diëten, hoe ons lichaam werkt en hoe die verschillende diëten werken uit. Staar je niet blind op het woord DIEET, bij vele gaan dan al vele negatieve belletjes/ervaringen rinkelen. Bij ons is dit maar een klein deel van jou verandering, we proberen die kilo’s er zo snel mogelijk vanaf te krijgen. Om ons daarna te focussen op ‘het op gewicht blijven’. Want dit is uiteindelijk voor de meesten het moeilijkste. En daarbij kunnen wij je helpen. We staan je bij om betere/slimmere keuze’s te maken. Wil je nu 2 of 10kg afvallen of zelfs 5kg bijkomen? Iedereen is van harte welkom voor een nieuwe start. 

AFSLANKDIETEN 

ZONDER BEGELEIDING

Liever geen begeleiding? Dat kan ook! Bij W8CONTROL  hebben we ook de zogenaamde W8CONTROL  bags. Deze tassen kan je aankopen en ben je voor beide dagen 7 dagen gesteld om je dieet te volgen. Hier zitten alle bestverkopende dieetproducten in. Samen met een begeleidend schema, een lintmeter, (en een ketostick bij de ketobag). Ook zijn deze te vinden in de webshop onder startpakketten. 

Je kan ook altijd gebruik maken van onze body scan weegschaal in de winkel. Om zo al je resultaten bij te houden en naarmate bij te sturen.