Hera Hero DE gym kledij .... en daarbuiten


We vertellen je nu wat meer over onze samenwerking met het Amerikaanse kledingmerk

Hera Hero. Dit merk is opgericht door Chad Nutsch en 4X Mister Olympia Jeremy Buendia. Ceo Chad Nutsch starte Hera Hero in 2017. Sindsdien is het uitgegroeid tot een welbekend, modebewust kledingmerk en community in de fitness lifestyle wereld.

Rond mei 2018 komt ook Jeremy Buendia in the picture. Hij is 4X mister Olympia en een fitnessvoorbeeld voor velen. Hiermee kende de populariteit van het merk nog eens een sterke groei. Het doorzettingsvermogen van Jeremy en de vastberaden ondernemer in Chad maken van deze twee een uitstekende team. Hun slogan en dat van het merk luidt dan ook.

"MOST WONT I WILL!" - Verdergaan waar anderen stoppen.

De kledij zelf is ontworpen door Sandra Prikker eveneens een bekend persoon in de fitness industrie. Zij heeft haar kwaliteiten als ontwerpster ingezet om een merk neer te zetten dat staat voor kwaliteit. Daarbij komt dat zij ontwerpen heeft gemaakt die voor iedereen goed zitten. Je hoeft niet perse in shape of gespierd te zijn als Jeremy om deze kleren te kunnen dragen net zoals bij de vrouwen-lijn, gemaakt om goed te zitten en "to feel on top off the world". De Hero staat niet voor een zogenaamde Griekse God, maar voor dat iedereen een "Hero" is op zijn eigen manier of in zijn beroep, sport of hobby. Het gaat niet over living the life maar om een inspiratie te zijn voor anderen.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat we voor dit merk gekozen hebben. We zijn blij om hun missie verder te kunnen verspreiden.

Check de kleding in de instagram post

https://www.instagram.com/p/BtoSmGXCOJo/


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle