Mag ik dan nooit meer zondigen?


Ik dacht dat je het nooit zou vragen. Ja, het is zelfs zo dat we onze klanten zelf vragen wat ze graag eens zouden eten. "Ne goeie friet!" komt er dan meestal uit. Leren zondigen hoort ook bij het diëten. Het is een kwestie van je grenzen kennen. Het is zelfs zo dat je je er beter van bewust gaat zijn wanneer het kan en wanneer niet. Geef jezelf af en toe een verzetje. Daarna kan je er weer vol tegenaan en je dieet verderzetten.

In het W8control dieet helpen we je jou grenzen ontdekken.

Ga je op vakantie of een leuk weekendje weg met de vrienden of familie net nu je aan het

diëten bent? Geen paniek, we begeleiden je hierin met een aangepast schema voor je weekend je weg en naderhand om te

kijken wat je resultaten evenzeer zijn geweest. Wees niet bang om terug op de weegschaal te komen staan, samen bereiken we jou gewenst doel.

Wat Maakt het verschil tussen mensen die slagen en mensen die falen in het W8control dieet?

We lichten ook even toe waarom het bij sommige wel lukt en bij andere niet om het ketose dieet te volgen.

A.d.h.v dit voorbeeld kan je zien waar het schoentje wringt.

2 vrouwen allebei 41 jaar oud met een gezin van 2 kinderen, De eerste vrouw w

as heel strikt in haar dieet en is in ketose gegaan en verloor een paar kilo in haar eerste week. Maar in de tweede week ging ze uit eten en dronk ze een wijntje. Vanaf dan gaat het neerwaarts met het dieet. Ze voelt zich schuldig maar besluit om haar keto dieet de rest van de week aan de kant te zetten. In de derde week is ze terug bij haar oude gewoonten en verteld aan haar vrienden en kennissen dat het keto dieet niet werkt.

De tweede vrouw, verloor ook een aantal kilo's in haar eerste week en is zeer tevreden. Ze ging ook uit eten, maar herpakt zich hierna, en zet door met het dieet. In week 2 verloor ze toch nog een aantal kilo. Haar man en kinderen merken dit op, ook haar vrienden zien dat ze wat kwijt is. En vragen haar wat ze aan het doen Is. Deze vrouw is het bewijs dat het dieet wel degelijk werkt.

Niks komt zonder moeite, maar we zijn er voor je om je door moeilijke periodes te loodsen. Alles wordt persoonlijk besproken en opgesteld.

Wil je ook eens een afspraak maken voor het succesvol w8control dieet? Aarzel dan niet om ons te contacteren en boek vandaag nog je afspraak.


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle