Wat je op je vork legt heeft impact!!


Meeste mensen weten wel dat gezond eten goed voor hun is, maar onderschatten de genezingskracht van voeding als het aankomt op voorkomen, behandelen en zelfs terugdringen van bepaalde ziektes. We grijpen dezer dagen te snel naar voorgeschreven medische oplossingen. Waarom kijken we niet eerst naar ons dieet? Eten we wel gezond? Krijgen we genoeg macro's binnen? Welke Micro's missen we? Misschien zit daar wel de oplossing.

Hoe ziet jouw dieet eruit?

Ben je bezig met hoe je eet? Of schrans je maar wat naar binnen wat op je pad komt? Zonder echt te weten wat je aan eten bent? Het is vaak zo dat we voeding tot ons nemen wat snel en gemakkelijk voorhanden is, deze voeding is dan ook meestal sterk bewerkt voedsel (=geen voeding) dit voedsel is laag in nutriënten en zal je hoe dan ook op een of andere manier inhalen op vlak van gezondheid. Het maakt je sloom en suf. En in ergere mate ook geïrriteerde darmen, auto-immuun ziektes veroorzaken of erger.

Een calorie is geen calorie

100 calorieën amandelen is niet hetzelfde als 100 calorieën frisdrank. Sommige maken ons ziek en dik, anderen maken ons dun en gezond. Zonder dit te beseffen ga je nooit de voordelen halen die gezonde voeding je kan brengen. 100 jaar geleden hadden we geen labels nodig om ons te vertellen

wat er in een bepaald voedingsmiddel zat. Al de voeding die voorhanden was volwaardig, echt, onvervalst en traditioneel. Gelukkig, zijn er consumenten/health coaches die een sterke wil hebben om terug naar deze gezonde levenswijze aan te sturen en onze tegenstrijdig band met onze voeding willen helen.

Let's take back our health, starting with our FOOD!!!!

Heb jij moeite om gezond te eten of heb je graag een dieet schema op jouw maat?

Aarzel dan niet en maak een afspraak met Jouw w8control coach!

#Voeding #gezond #dieet

Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle