proteïnen intake check?


We weten ondertussen dat proteïnen zeer belangrijk zijn voor onze spieren (en andere processen in ons lichaam). Zeker als we ze regelmatig afbreken zijn eiwitten een must om te kunnen groeien.

Om gemakkelijk en snelle manier om je inname te verhogen is natuurlijk de klassieke proteïne shake heel handig maar ook kan dit na een tijdje een beetje saai of te "veel" worden. Niet nadenken slikken. ;p einde

Nee hoor het kan ook anders. Er zijn verschillende manieren om je eiwitten op een leuke, variërende manier in te nemen.

Wat dacht je van een lekkere pannenkoek of een ijsje? Niet ideaal deze tijd van het jaar I know. Ook kan je waffels maken met een protein mix bv van QNT. Of een lekkere pudding kan ook een oplossing zijn.

Protein pancakes/waffles

Nu we staan wss niet allemaal even graag in de keuken en om nu s'morgens te staan bakken, daar

hebben we al helemaal geen zin in. Daarom zijn er handige proteïne mixen gemaakt om je te helpen en je snel te laten genieten van ontbijt of tussendoortje.

Je maakt deze met water of magere melk/amandelmelk. Het beslag maak je simpel in een kom en binnen de kortst mogelijke tijd kan het pannenkoeken/waffel feest beginnen want voor je het weet heb je een stapel gebakken. Deze neem je natuurlijk niet alleen als ontbijt, maar een paar extra naar je werk meenemen kan natuurlijk ook. Neem als vetstof om te bakken olijfolie, kokosvet of een cooking spray.

Protein Pudding

Je eet was wel eens een pudding, of sla je dit over omdat er een lading suiker in zit waarvan je hele progress naar de haaien is? Wel maak je daar geen zorgen meer over want het kan wel. Met de

Pro day&night van First class nutrition kan je toch genieten van een heerlijke pudding. Deze proteïne shake bevat verschillende soorten eiwitten die je voorzien voor een lange tijd van de nodige bouwstoffen. Op elk moment van de dag kan je deze innemen maar vooral s'avonds, wanneer je lange tijd zonder voeding moet omdat je slaapt, geeft deze je wel geleidelijk aan eiwitten.

Er is ook een optie om met deze shake een protein cake te maken. Dit kan je doen in combinatie met de oat mix van first class nutrition.

Zo, je ziet er zijn genoeg opties om te variëren

Tip check zeker ook de nieuwe blog van Iris/W8control Turnhout voor handige tips voor eten tijdens de feestdagen.


Recent Posts
Archive
Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

MAIL: INFO@W8CONTROLBREE.BE

 

W8CONTROL BREE: OPITTERSTRAAT 17, 3960 BREE

TEL: 0498382604 en 0498347810

W8CONTROL TURNHOUT: STEENWEG OP DIEST 66, 2300 TURNHOUT, TEL : 0468 32 83 89​

W8CONTROL OUD- TURNHOUT: STEENWEG OP TURNHOUT 68, 2360 OUD-TURNHOUT, TEL : 0470 39 26 52

W8CONTROL HOOGSTRATEN, VRIJHEID 121,

2320 HOOGSTRATEN

TEL: 0471 68 55 19

 

 IBAN BE 020689 3001 7940        BTW BE 0708 944 789   

 @2018 COPYRIGHT BY W8CONTROL.BE     DESIGN BY BOOST-IT.BE