TEAM W8CONTROL

Team W8CONTROL bestaat uit een groep jonge enthousiaste medewerkers, ieder met zijn eigen vakspecialiteit. Zaakvoerders Iris Gevers en Koen Jonkers staan aan het roer van het schip. We stellen graag iedereen aan jullie kort even voor.  Een gezicht zegt vaak meer dan duizend woorden. In ieder geval, wij staan elke dag klaar om jou onze allerbeste service te geven.  Hier maken we duidelijk het verschil in de markt.  Bij ons kun je steeds terecht voor goede raad en het juiste advies met de glimlach.  We investeren in mensen omdat ons team voor jou écht het verschil kan maken.  Het draait steeds om jouw lichaam, en wat is er belangrijker dan dat?  Hier wil je zorg voor dragen en dat doe je enkel bij de beste.  Zo denken wij er alvast over.  Kom af, en wees welkom voor jouw gepaste dieet, sportvoeidngsschema of E-fit training in onze winkels te Turnhout of Oud-Turnhout.

THE LADY BOSS

Iris Gevers,

zaakvoerder en reeds 11 jaar gespecialiseerd in allround voedingsadvies.  Zij kent het lichaam van binnen en buiten. Zij staat garant voor jouw succes bij W8CONTROL.

THE MALE BOSS

Koen Jonkers,

staat garant voor het algemene management van services en products.  Marketing, website, webshop en HR staan ook op mijn lijstje.  Tevens fitnessfanaat, sportvoedingsadviseur en gecertifieerd E-fit begeleider.

FOODCOACH

Lotte Van Loon, gepassioneerd fashionista en healthy foodfreak van nature. Met plezier help ik jou als klant alle dagen te motiveren en op weg naar jouw slank leven. Niet voor even, voor altijd.

SPORT NUTRITION COACH/ PT

Menno Voeten,

jong en getalenteerd krachttrainer met specialisatie in sportvoeding.  Tevens gecertifieerd E-fit personal trainer.  Samen  bereiken we jouw doel!

FOODCOACH

Lies Dresselaerts,

gepassioneerd door gezonde voeding en bijna dagelijks te vinden in de gym.  Naast voedingscoach is zij tevens gecertifieerd E-fit begeleidster.