Start Nu met het Personal training programma van w8control Bree. Je kan kiezen tussen verschillende pakketten. Heb je gekozen dan nodigen we je graag uit op je eerste intake gesprek waar we gaan bekijken welke oplossingen we voor jou gaan toepassen, is dat afvallen of spieropbouw, waar wil je in verbeteren, wat is je grootste struikelblok, welke strategie qua training gaan we toepassen? Neem alvast je sportkleren en schoenen mee.

Personal training bij w8control Bree:

Bij de intake starten we met het vragen van je algemene gegevens. En wordt er gekeken naar je leef-en eetgewoontes. Nu we al iets meer van je weten, onder andere jouw doel, gaan we je op de weegschaal zetten om het startpunt te bepalen en overlopen deze weging samen met jou. Nu alles bepaald is, rest ons enkel nog de eerste afspraken in te plannen. En dan zijn we helemaal klaar om te starten. 

Heb jij het in je om te bereiken wat je wilt? Samen gaan we ervoor. 

Op vlak van voeding, dat steeds in een abonnement inbegrepen is, gaan we kijken of je geholpen bent met een van onze w8control trajecten of beter af bent met een regulier voedingsschema. Altijd worden je macro's berekend tenzij je in een fase 1 start. Dit bekijken we samen met jou. 

Beslis, neem actie en behaal resultaat!

WhatsApp Image 2021-05-18 at 18.18.14.jpeg
DSC064551649421848742.jpg

Groep Personal training:

Trainen in groep is dubbel zo leuk of triple. Je kan zelfs t/m 4 personen komen trainen. Beleef met je vrienden of collega's een leuke work-out om de dagelijkse routine te doorbreken en je energiepeil op te krikken.

Inderdaad van sporten krijg je energie.